Takaisin

Yritysvideolla voit kertoa yrityksestäsi olennaiset asiat tiiviissä paketissa, joka jää saman tien ihmisten mieliin.

Yritysvideo voi olla perinteinen tai hyvinkin persoonallinen

Kun yrityksesi täyttää pyöreitä vuosia, uudistaa ilmettään tai haluatte muuten vain tuoda toimintaanne esille, yritysvideo on siihen nykyaikainen ja tehokas keino.

Yritysvideon tekemiseen on paljon erilaisia vaihtoehtoja: Video voi kertoa perinteisellä tavalla yrityksen historiasta ja toiminnasta tai se voi olla yrittäjätarina, joka syntyy yrityksen perustajaa haastattelemalla. Videon voi toteuttaa pitkästi tai hyvinkin lyhyesti, riippuen käyttötarkoituksesta. Joskus video voi vaatia käsikirjoitusta ja ohjausta, jotka molemmat hoituvat meidän kauttamme.

Yritysvideon voi tehdä myös modernilla twistillä tai jopa kreisille linjalle lähtien. Millainen musikaali tai draama teidän yritysvideostanne tulisi? Meiltä onnistuu mielikuvituksellisempienkin ideoiden toteuttaminen ja tykkäämme tarttua haasteisiin!

» Ota yhteyttä suoraan kuvaajaan ja kysy lisää

Toteuttamiamme yritysvideoita

Second Chance on 100 % kotimainen, ekologinen vaatemerkki, jonka omat uniikit printit ovat ihastuttaneet asiakkaita jo yli 10 vuotta. Teimme kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi videon.

SK-Kaivin Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Video kertoo tarinan, miten yhden miehen ja Bobcat-kuormaajan yrityksestä kasvoi kymmeniä työntekijöitä työllistävä Pimeiden töiden ykkönen.

Pirkanmaan PR-Rakennus rakentaa hallialueita moniin tarpeisiin. Asiakkaat saavat juuri tarvitsemansa tilan ja pääsevät vaikuttamaan monella tavalla lopputulokseen.

Metsätilat.fi on Suomen suurin metsätilojen, tonttien ja yhteismetsäosuuksien markkinapaikka.

» Ota yhteyttä suoraan kuvaajaan ja kysy lisää

© 2022 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa chat
💬 Miten voimme auttaa?
Moi 👋
Laita viesti!