Takaisin

Video on havainnollinen tapa esitellä tuotteita, ohjeistaa niiden käytössä ja opettaa erilaisia asioita niin asiakkaillesi kuin henkilöstöllesikin.

Tuotevideo edesauttaa ostamista

Hyvin tehdyt tuotevideot antavat selkeää ja helposti ymmärrettävää tietoa asiakkaillesi. Huomioarvon saaminen omalle tuotteelle on iso juttu, jonka avulla yrityksesi erottuu joukosta. Lyhyet ja ytimekkäät pätkät toimivat yleensä parhaiten. Lisänä voidaan käyttää animointia ja grafiikkaa, joilla videosta saadaan vieläkin tehokkaampi.

Suuri osa kuluttajista katsoo tuotteeseen liittyviä videoita ennen ostopäätöksen tekoa, ja hyvin tehty video edesauttaa olennaisesti ostamista. Videoon panostamalla voit siis lisätä ostotapahtuman todennäköisyyttä.

Käyttöohje- ja koulutusvideot

Tuotteiden käyttöohjeistuksissa ja henkilöstön koulutusmateriaalina videot ovat erittäin toimivia, ja ne voidaan toteuttaa samoilla periaatteilla kuin tuotevideotkin. Videon ansiosta voit säästää aikaa esimerkiksi asiakaspalvelussasi ja työntekijöidesi perehdyttämisessä.

Autamme mielellämme asiakkaitamme kuvaamaan tuote-, käyttöohje- ja koulutusvideoita myös itse. Pientenkin toimijoiden on mahdollista ja kannattaa hyödyntää videokuvaa markkinoinnissaan ja asiakaspalvelussaan.

» Ota yhteyttä suoraan kuvaajaan ja kysy lisää

Toteuttamiamme videoita

© 2021 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa keskustelu
Lähetä viesti
Moro! Miten voimme auttaa?
Powered by