Takaisin

Kun videokuvausta käytetään dokumentointiin, lopputulos ei maistu mainokselta, vaan kertoo aidosti ja rehellisesti tarinaa yrityksestä ja sen arjesta.

Dokumentaarinen video kuvaa tositapahtumia yrityksessä

Dokumentaarinen video on mainosvideon ja referenssivideon välimuoto: Siinä seurataan kuvattavaa asiaa ulkopuolisen silmin, neutraalisti ja totuudenmukaisena. Kohteena voi olla esimerkiksi projektin edistyminen tai yrityksen palveluprosessi.

Vaikka dokumentaarinenkin video on tarkkaan suunniteltu ja mietitty, se on sävyltään erilainen kuin mainosvideo. Dokumentaarisen videon tarkoituksena ei ole välttämättä suoraan myydä mitään, vaan näyttää ihmisille yrityksen arkea, lisätä tunnettuutta ja tukea brändiä.

Vuorsola Oy:lle toteuttamamme videot ovat hyvä esimerkki dokumentaarisista videoista. Kun yrityksen kalusto itsessään on jo näyttävää ja työskentely tarkkaa, videosta saadaan vakuuttava niiden kuvaamiseen keskittymällä.

» Ota yhteyttä suoraan kuvaajaan ja kysy lisää

Toteuttamiamme dokumentaarisia kuvauksia

Vuorsola Oy kuljetti jenkkisylinterin Valkeakoskelta Ruotsiin, kuljetuksen kokonaismassa 250 tonnia. Seurasimme kuljetusta koko sen matkan.

Mantsinen 300 on maailman suurin hydraulinen satamanosturi. Teimme videosta omat versiot Mantsiselle ja kuljetuksen toteuttaneelle Vuorsolalle.

DMG Mori on maailman johtavia CNC palvelutoimittajia, olemme dokumentoineet heille koneiden asennuksia asiakkaille videoiden muotoon.

Fingrid uudisti sähköaseman ja kävimme kuvaamassa aseman katon noston, joka toteutettiin valmis katto yhdessä osassa nostaen.

 

© 2022 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa chat
💬 Miten voimme auttaa?
Moi 👋
Laita viesti!