Video on tehokas viestintämuoto, joka laadukkaasti toteutettuna videokvauksena vakuuttaa katsojan nopeasti. Verkostomme avulla voimme toteuttaa vaikka käsikirjoitetun videon räätälöidyllä musiikilla. Ja jos kohde liikkuu, me liikumme mukana.

Videot kuvastavat yrityksesi osaamista

Aloilla, joiden osaaminen näkyy konkreettisena tekemisenä, videot ovat erinomainen tapa tuoda ammattitaitoa havainnollisesti esille. Miltä työmaa näyttää tunti tunnilta nosturin nokasta tai miten suurikokoinen siilo toimitetaan asiakkaalle? Liikkuvalla kalustollamme pystymme videokuvaamaan lähes mitä tahansa – sano vain, mitä tarvitset tai pyydä meidät ideoimaan yhdessä kanssasi.

Usein yritykset tarvitsevat muutakin itse videokuvauksen lisäksi. Meillä on kattava verkosto yhteistyökumppaneita, joiden kanssa pystymme tarjoamaan laajempiakin kokonaisuuksia videon suunnittelusta ja ohjauksesta musiikin ammattilaisten toteuttamaan taustamusiikkiin asti. Videokuvauksiin on myös helppo yhdistää valokuvauksia.

Teemme yritysten tarpeisiin mm.

Perehdytysvideot

Yritysvideolla voit kertoa yrityksestäsi olennaiset asiat tiiviissä paketissa, joka jää saman tien ihmisten mieliin.

» Lue lisää

Yritysvideot

Yritysvideolla voit kertoa yrityksestäsi olennaiset asiat tiiviissä paketissa, joka jää saman tien ihmisten mieliin.

» Lue lisää

Mainosvideot

Videomainokset vangitsevat nopeasti katsojan huomion ja tärkeät asiat saadaan kerrotuksi helposti omaksuttavassa muodossa.

» Lue lisää

Somevideot

Sosiaalinen media on erittäin tehokas viestintäkanava, jossa pystyt tavoittamaan nopeasti haluamasi kohderyhmän. Tähän tarkoitukseen tehty somevideo on usein kuvaa tehokkaampi.

» Lue lisää

Referenssivideot

Videoina asiakastarinat sekä projektien toteutukset saavat lisää syvyyttä ja uskottavuutta.

» Lue lisää

Dronevideot

Ilmakuvaukset voidaan toteuttaa dronella tehtyinä videokuvauksina. Liikkuva ilmakuva on vielä monin kerroin vaikuttavampi kuin staattinen kuva.

» Lue lisää

Dokumentaarinen video

Kun videokuvausta käytetään dokumentointiin, lopputulos ei maistu mainokselta, vaan kertoo aidosti ja rehellisesti tarinaa yrityksestä ja sen arjesta.

» Lue lisää

 

© 2022 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa chat
💬 Miten voimme auttaa?
Moi 👋
Laita viesti!