Videokuvaus

Video on tehokas viestintämuoto, joka laadukkaasti toteutettuna videokuvauksena vakuuttaa katsojan nopeasti. Videokuvaus on ollut jo vuosia meille palvelujemme keihöönkärki, jonka ympärille rakentuneen verkostomme avulla voimme toteuttaa vaikka käsikirjoitetun videon räätälöidyllä musiikilla. Ja jos kohde liikkuu, me liikumme mukana.

Videot kuvastavat yrityksesi osaamista

Aloilla, joiden osaaminen näkyy konkreettisena tekemisenä, videot ovat erinomainen tapa tuoda ammattitaitoa havainnollisesti esille. Miltä työmaa näyttää tunti tunnilta nosturin nokasta tai miten suurikokoinen siilo toimitetaan asiakkaalle? Liikkuvalla kalustollamme pystymme videokuvaamaan lähes mitä tahansa – sano vain, mitä tarvitset tai pyydä meidät ideoimaan yhdessä kanssasi.

Usein yritykset tarvitsevat muutakin itse videokuvauksen lisäksi. Meillä on kattava verkosto yhteistyökumppaneita, joiden kanssa pystymme tarjoamaan laajempiakin kokonaisuuksia videon suunnittelusta ja ohjauksesta musiikin ammattilaisten toteuttamaan taustamusiikkiin asti.

Videokuvaus ja valokuvaukset samalla kertaa

Videokuvauksiin on myös helppo yhdistää valokuvauksia. Esimerkiksi yhdellä käynnillä voidaan toteuttaa henkilöstön valokuvaukset ja videoida asiantuntijaesittelyjä haastattelujen muodossa, jotka kuvitetaan näyttämällä yrityksen arjen toimintoja.

Olemme muunmuassa dokumentoineet useiden pitkäaikaisten rakennusprojektien toteutusta alusta loppuun, toteuttaen aina samalla käynnillä sekä valokuvauksia ja videoita. Tämä onkin oiva tapa viestiä merkittävän projektin edistymisestä ja taltioida se myös historiankirjoihin monipuolisin tavoin.

 

Videokuvaus yritysten tarpeisiin, tutustu tarkemmin:

Videokuvaus ja miten videosi tehdään?

Riippumatta siitä millaista videota ollaan tekemässä, projekti alkaa yleensä ennakkopalaverilla, jossa selvitetään tarkemmin tarpeita ja tavoitteita.

Tämän jälkeen videotuotanto voi edetä esimerkiksi seuraavalla tapaa:

  • Haastateltavien kontaktointi ja kuvausaikataulujen sopiminen
  • Käsikirjoituksen laatiminen ja kysymysten toimittaminen haastateltaville etukäteen
  • Kuvaukset sovitusti valituilla tekniikoilla
  • Materiaalin purku ja editointi
  • Videon toimitus ja mahdolliset muutokset
  • Julkaisuvalmis. video eri versioineen

Erilaisia videoita eri tarpeisiin – yhden videokuvauksen materiaalista

Avain tähän on suunnitelmallisuus, vanhaa sananlaskua mukaillen, hyvin suunniteltu on yli puoliksi tehty. Yleensä samasta sisällöstä voidaan tehdä pidempi 1 – 2 minuutin haastatteluvideo, sekä lyhyitä noin 15 sekunnin someversioita tarpeiden mukaisesti.

Lyhytvideoiden aiheena voivat olla usein kysytyt kysymykset, joihin asiantuntijanne antaa vastauksia. Tätä sisältöä voidaan käyttää eri kanavien somemainonnassa monella tapaa.

Outi työskentelee Second Chancen alihankkijalla Printscorpiossa, joka vastaa Second Chancen kuosien painamisesta. Outin Ja Elinan ansiota ovat kuosien kauniit värit ja laadukas painojälki, toki yhdessä Printscorpion muiden työntekijöiden avulla.

Asiakastöitämme / Videokuvauksia