Takaisin

Ilmasta käsin kaikki näyttää vähän erilaiselta. Kokeillaanko, miltä sinun yrityksesi toiminta näyttäisi lintuperspektiivistä?

Ilmakuvaus tuo uutta kulmaa yritystoimintasi kuvaamiseen

Yksi kysytyimmistä kuvausmuodoistamme on ilmakuvaus. Ilmakuvausten etu on erittäin laaja näkymä, jolla saadaan kuvattua suurempiakin kohteita ja kokonaisuuksia. Ilmakuvaukset onnistuvat sekä valokuvien että dronevideon muodossa.

Ilmakuvaukset sopivat hyvin monenlaisten kohteiden kuvaamiseen. Esimerkiksi kattoelementin nosto pystytään ilmakuvauksen avulla esittämään havainnollisemmin kuin millään muulla kuvaustavalla. Perspektiivin muuttaminen voi näyttää myös yrityksesi toiminnan aivan eri valossa.

Usein teemme ilmakuvauksia osana muuta kokonaisuutta. Erilaisia kuvakulmia yhdistämällä yrityksestäsi ja sen toiminnasta saadaan annettua kattava sekä edustava kuva. Tavoitteemme on, että lopputulos saa aikaan spontaanin wau-efektin.

Dronevalokuvaukset ammattitaidolla

Ilmakuvaus toteutetaan usein dronekuvauksena, jota varten meillä on laadukkaat välineet ja hyvä osaaminen. Meillä on myös drone-toiminnan harjoittamiseen tarvittavat luvat: kuulumme Traficomin RPAS-rekisteriin, sitoudumme lain asettamiin ehtoihin ja vakuutukset ovat osaltamme kunnossa.

» Ota yhteyttä suoraan kuvaajaan ja kysy lisää

Toteuttamiamme ilmavalokuvauksia

© 2022 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa chat
💬 Miten voimme auttaa?
Moi 👋
Laita viesti!