Valokuvauksissa vain taivas on rajana, ja sitäkin pääsemme kameralla aika lähelle. Pakkaamme kalustomme ja tulemme kohteeseen kuin kohteeseen. Aidossa ympäristössä syntyvät parhaat kuvat.

Kerro yrityksesi osaamisesta kuvilla

Laadukkaat kuvat kertovat yrityksestä enemmän kuin miljoona sanaa. Olemme erikoistuneet palveluissamme aloihin, joissa on vahva painotus tekemisessä: esimerkiksi kuljetukseen, rakentamiseen ja teollisuuteen. Kuvissa erilaiset tekniset yksityiskohdat, valmistusprosessit ja tuotteen laatu pääsevät oikeuksiinsa ja välittyvät asiakkaalle juuri sellaisina kuin ne ovat.

Työmme asiakkaiden työmailla on turvallista ja sujuvaa, sillä meillä on valmiiksi olemassa työturvakortit ja hätäensiapukortit. Kuljemme työmailla aina valttikortit esillä ja tarvittaviin suojavarusteisiin pukeutuneina. Olemme tehneet kuvauksia monilla työmailla ja kokemusta on karttunut myös riskialttiista ympäristöistä.

Hankalat paikat eivät ole meille ongelma vaan haaste, jonka otamme mielellämme vastaan. Palo kehittyä työssämme yhä paremmaksi on ajanut meitä erikoisiin paikkoihin jo pari vuosikymmentä, ja oppimisenhalua riittää edelleen.

Ihmisten ohjaaminen on tärkeä osa onnistunutta valokuvausta. Valokuvaajina haluamme saada kuvattavan persoonan esiin – jokaisessa on jotain mielenkiintoista.

Tarjoamme monipuoliset palvelut yritysten valokuvaustarpeisiin:

Henkilöstövalokuvaukset

On tärkeää, että yrityksessä tekijöillä on kasvot. Kyse ei ole pelkästään sitä, että asiakkaat näkevät, kenen kanssa he ovat tekemisissä, vaan myös yritysimagon sekä työnantajakuvan kannalta yrityksessä työskentelevät ihmiset kannattaa nostaa esiin.

» Lue lisää

Mainosvalokuvaukset

Laadukkailla ja kekseliäästi toteutetuilla mainoskuvilla yritys voi viestiä tuotteistaan ja vahvistaa brändiään. Sellainenkin palvelu, jota on tyypillisesti vaikea kuvata, voidaan kuvittaa visuaalisesti helpommin hahmotettavaksi.

» Lue lisää

Toimitilavalokuvaukset

Korkealaatuisilla toimitilakuvilla annat edustavan kuvan koko yrityksestäsi. Toimitilakuvauksia voidaan tehdä moneen tarkoitukseen: esimerkiksi tuotantopuitteiden esittelyyn tai tilojen markkinointia varten.

» Lue lisää

Tapahtumavalokuvaukset ja tilaisuusvalokuvaukset

Kun yrityksessäsi tapahtuu, kuvaajan on hyvä olla paikalla ikuistamassa tärkeät hetket. Tapahtumista ja tilaisuuksista otettuja ammattimaisia kuvia on ilo hyödyntää sisäisessä viestinnässä, somessa ja muussa markkinoinnissa.

» Lue lisää

Tuotekuvaukset

Edustavat tuotekuvat ovat myynnin kannalta kullanarvoisia, oli sitten kyse verkkokaupasta, tuotekatalogista tai messumateriaaleista. Meiltä luonnistuu kaikenkokoisten tuotteiden kuvaaminen.

» Lue lisää

Lehtikuvaukset

Asiakaslehdissä laadukkaat kuvat kertovat vähintään yhtä paljon kuin itse tekstisisältö. Tilattavissa lehdissä hyvät kuvat tukevat artikkelitekstiä ja tuovat lisää mielenkiintoa kokonaisuuteen.

» Lue lisää

Ilmavalokuvaukset ja dronevalokuvaukset

Ilmasta käsin kaikki näyttää vähän erilaiselta. Kokeillaanko, miltä sinun yrityksesi toiminta näyttäisi lintuperspektiivistä?

» Lue lisää

 

© 2022 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa chat
💬 Miten voimme auttaa?
Moi 👋
Laita viesti!