Tampereen Sähköverkko Oy

AV Sujuvasti Oy:n tekemät videot nousivat nopeasti Tampereen Sähköverkon medioiden suosituimmaksi sisällöksi, ja nyt niitä valmistuu säännöllisesti kuukausittain.

» Lue lisää

Vuorsola Oy:n ammattitaito tallentuu videoiksi

Teollisuuden ja rakennusalan erikoiskuljetuksia ja nostotöitä suorittavan Vuorsola Oy:n työsuoritukset ovat toteutukseltaan vaativia, mutta sitäkin näyttävämpiä. Työn haasteiden ratkaisemista haluttiin tuoda esille AV Sujuvasti Oy:n toteuttamien videoiden muodossa. 

» Lue lisää

 

Warelia Kustannus Oy

Valokuvaus.fi on tehnyt Warelialle rutosti valokuvausta, videokuvausta ja monia muita projekteja. Kohta neljän vuoden intensiivisen yhteistyön kokemuksella suosittelen lämpimästi! Valokuvaus.fi on erikoistunut yritysasiakkaiden palvelemiseen ja ovat siinä huippuja. Aina laadukasta tekemistä aina aikatauluissa pysyen ja muutenkin lupaukset pitäen.

Marko Vesterbacka
Warelia Kustannus Oy

Uula Color Oy

Valokuvaus.fi toteutti asiakkaillemme suunnitellun koulutusvideon sekä viisiosaisen videosarjan markkinointiin.
Mikko osasi tarjota ammattitaidollaan sellaisia asioita & lähestymiskulmia jo ideointivaiheessa, joita emme itse olisi tulleet edes ajatelleeksi. Kuvaustilanteissa Mikon ja Harrin kanssa kuvattavien oli mukava olla, työ sujui rivakasti ja lopputulos oli erittäin onnistunut! Mukavien tyyppien kanssa on mukava tehdä yhteistyötä, suosittelen lämpimästi!

Timo Holmi
Uula Color Oy

© 2022 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa chat
💬 Miten voimme auttaa?
Moi 👋
Laita viesti!