”Kiinnostuin valokuvauksesta nuorena, aivan 90-luvun lopulla, ja sain hankittua ensimmäisen järjestelmäkamerani vuonna 2000 tehtyäni kotisivut eräälle yritykselle. Olen opiskellut myös graafista alaa ja tehnyt siihen liittyviä projekteja, minkä ansiosta ymmärrän kuvan loppukäyttäjää paremmin.Melko pian löysin itseni kuvaamasta bändien keikoilla ja tein nyt jo edesmenneelle musiikkilehti Rumballe keikkaraportteja kuvien kera. Myöhemmin tein paljon keikkaa lehtikuvausten osalta myös Aamulehdelle.

Vuodesta 2004 lähtien olen tehnyt alan töitä täysipäiväisesti, aluksi osakkaana parissa eri yhtiössä ja keväästä 2013 nykyisessä täysin omassa yrityksessäni. Halusin perustaa oman yrityksen ja vastata lopputuloksesta suoraan asiakkaalle.

Erilaiset kuvausympäristöt Suomessa sekä ulkomailla ovat tulleet minulle tutuiksi, ja sen myötä on kehittynyt myös pelisilmää siihen, miten kuvaukset saadaan haastavissakin oloissa toteutettua asiakkaan kanssa asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Olen tehnyt kuvauksia maalla, maan alla, merellä ja ilmassa – mutta veden alla ei vielä ole tullut käytyä.

Tämän noin 20 vuoden aikana olen kuvannut melkein kaikkea mahdollista. Edelleen suhtaudun uusiin haasteisiin mielenkiinnolla ja tartun niihin mielelläni – tästä esimerkkinä pari videokuvausmatkaa Tunisiaan ja Saharan aavikolle. Valokuvaus ja liikkuva kuva kiinnostavat minua myös vapaa-ajalla, ja olen järjestänyt useita henkilökohtaisia yksityisnäyttelyitä ja -projekteja.

Joskus kaikkien osapuolten kannalta parasta ohjata asiakas kollegan luo, ja tässä vuosien saatossa kertynyt verkostoni on hyödyksi. Olen myös Fimage ry:n jäsen.”

© 2022 Valokuvaus.fi
webDesign: Mekanismi »
Avaa chat
💬 Miten voimme auttaa?
Moi 👋
Laita viesti!