Sinä päätät, minä toteutan

Mielestäni perinteisellä studiokuvauksella on omat etunsa, mutta miljöökuvien ainutlaatuisuutta voidaan korostaa vielä valitsemalla kuvattavalle merkityksellinen paikka. Kuvauksen tilaajana sinä päätät paikan ja kuvauksen teeman sekä minkä tyyppisiä kuvia haluat. Ammattikuvaajana tuon kuviin oman persoonallisen lähestymistapani, johon voit tutustua kuvagallerioissani. Teen myös taiteellisempaa tyyliä, toiveidesi mukaisesti.

Otan kuvat pääsääntöisesti miljöössä tai esimerkiksi asiakkaan kotona. Kuvat voidaan ottaa luonnovalossa, monesti tuon mukanani tarvittavat salamalaitteet joilla saadaan studiovalaisu kotiolosuhteisiin, 

Yrityksille kuvaan tarpeiden mukaan, joko yrityksen omissa tiloissa tai erilaisissa kohteissa. Kuvauksen niin vaatiessa vuokraan studiotilan.

Kuvaustilanne on tilaajalle näkyvin osa palvelua. Lähes yhtä tärkeää on kuitenkin kuvien ammattitaitoinen jälkikäsittely eli niiden työstäminen luovutuskuntoon. Ammattilaisena teen kuville esikarsinnan, jotta vältytte mahdollisesti satojen koevedosten läpikäynniltä ja lähetän hyväksyttäväksenne vain parhaat otokset.

Selkeän hinnoittelun ansiosta tiedät alusta asti, mistä maksat eikä budjettiin tule yllätyksiä.

Kuvauksen hinta sisältää viimeistellyt kuvatiedostot, jotka saat ladattavaksi salasanan takaa. Voit halutessasi jakaa linkkiä ja salasanaa esimerkiksi häävieraille. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä ja ladattavissa 12 kk ajan kuvauksesta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta kuvauksestasi.

Valokuvaukset koko Suomessa

Lue lisää kuvauksista: HääkuvausLapsikuvausPerhekuvausYlioppilaskuvaus ja rippikuvausMuotokuvausLemmikkikuvaus ja eläinkuvausHautajaiskuvausYrityskuvausPassikuvaus

Valokuvaaja Mikko Joona • mikko@valokuvaus.fi 040 170 6851