Palvelut ja tuotteet

Sinä päätät, minä toteutan

Mielestäni perinteisellä studiokuvauksella on omat etunsa, mutta miljöökuvien ainutlaatuisuutta voidaan korostaa vielä valitsemalla kuvattavalle merkityksellinen paikka. Kuvauksen tilaajana sinä päätät paikan ja kuvauksen teeman sekä minkä tyyppisiä kuvia haluat. Ammattikuvaajana tuon kuviin oman persoonallisen lähestymistapani, johon voit tutustua kuvagallerioissani. Teen myös taiteellisempaa tyyliä, toiveidesi mukaisesti.

Kuvaustilanne on tilaajalle näkyvin osa palvelua. Lähes yhtä tärkeää on kuitenkin kuvien ammattitaitoinen jälkikäsittely eli niiden työstäminen luovutuskuntoon. Ammattilaisena teen kuville esikarsinnan, jotta vältytte mahdollisesti satojen koevedosten läpikäynniltä ja lähetän hyväksyttäväksenne vain parhaat otokset.

Selkeän hinnoittelun ansiosta tiedät alusta asti, mistä maksat eikä budjettiin tule yllätyksiä. Kuvauksen hinta sisältää viimeistellyt kuvatiedostot, jotka saat ladattavaksi salasanan takaa. Voit halutessasi jakaa linkkiä ja salasanaa esimerkiksi häävieraille. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä ja ladattavissa 12 kk ajan kuvauksesta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta kuvauksestasi.

Hääkuvaus

Muista varata valokuvaaja ajoissa!

Kuvauksen suunnittelu helpottaa hektistä päivää, joten suunnittelupalaverissa kannattaa käydä läpi niin kuvauspaikka kuin hääparin toiveet siitä, millaisia kuvia he toivovat kuvaajan ottavan, jotta kuvista tulee juuri oman näköiset. Hulluimmatkin ideat kannattaa rohkeasti kertoa kuvaajalle!

Tyylini on dokumentaarinen hääkuvaus, jossa keskitytään tärkeän päivän tiiviiseen seuraamiseen aina valmisteluista juhlan loppuhuipennukseen. Perinteisten hääpäivän tilannekuvien, kuten kakunleikkuu ja häävalssi, lisäksi koen tärkeäksi pienten yksityiskohtien taltioinnin. Kukat, kattaukset ja koristelut ovat kauniita muistoja vielä vuosien jälkeen. Kuvaan myös häävieraat kaikenkattavasti ja otan sopimuksen mukaan virallisten hääpotrettien lisäksi ryhmäkuvia.

Lapsikuvaus

Lasten kuvaamisessa on omat haasteensa, sillä lapsen jaksaminen on rajallista. Koska haluan tehdä kuvauksen lapsen ehdoilla, monesti parhaat kuvat syntyvät kotona, lapselle tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Toimiva kuvaus rakentuu lapselle mielekkään leikin ja puuhastelun lomaan. On tärkeää varata riittävästi tutustumis- ja kuvausaikaa luonnollisten kuvien saamiseksi.

Perhekuvaus

Lapsia kuvataan paljon, mutta kotona aina joku jää kameran taakse. Perhekuvaus voi yhdistää myös sukupolvet, esimerkiksi neljän polven kuvaan. Ammattivalokuvaajan toteuttamana varmistetaan, että kaikista kuvan henkilöistä saadaan edustava otos, joskus lopullinen kuva yhdistetään kahdesta kuvasta parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Yo- ja rippikuvat

Nuoren juhlakuvaan voidaan ikuistaa hänelle tärkeä harrastus tai paikka, jolloin kuvalla on vielä suurempi muistoarvo tulevaisuudessa. Muotokuvauksen lisäksi juhlatilaisuuden kuvauttaminen ammattilaisella antaa läheisille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

Muotokuvaus

Itsensä voi ikuistaa muotokuvaan koska tahansa! Kannattaa miettiä etukäteen minkä tyyppisiä kuvia haluaa ja haluaako kuvauksen tehtäväksi tietyssä ympäristössä. Hassutkin ideat kannattaa kertoa kuvaajalle.

Hautajaiskuvat

Siunaustilaisuuden valokuvaamisen teen aina mahdollisimman huomaamattomasti, en esimerkiksi käytä kuvatessa salamavaloa. Ammattilainen myöskin pukeutuu aina tilaisuuden edellyttämällä arvokkuudella. Omaiset saavat keskittyä surutyöhön ja samalla varmistetaan tilaisuuden häiriötön kulku. Vieraita voidaan informoida tilaisuuden alussa, että paikalla on valokuvaaja. Omaiset voivat helposti jakaa salasanalla suojattua galleriaa haluamilleen vieraille.

Lemmikki- ja eläinkuvat

Eläinten kuvaamisessa on myös omat haasteensa, joten kuvaukset tehdään eläimen ehdoilla. Jos samalla kertaa kuvataan useampi lemmikki, kannattaa varata lemmikeille tuttu avustaja auttamaan kuvauksissa. Ulkona luonnossa saadaan parhaat vauhtikuvat ja kuvattavan mielenkiinnon saa parhaiten ylläpidettyä makupalalla tai mieluisalla lelulla.

Tuote- ja mainoskuvat

Hyvien ja puhuttelevien kuvien merkitys on korostunut verkkokaupan kasvun myötä, laadukkailla ja persoonallisilla kuvilla yrityksesi erottuu kilpailijoista.

Kuvaan myös paljon muuta, kerro ideasi niin toteutetaan se!

Valokuvaaja Mikko Joona • mikko@valokuvaus.fi 040 170 6851